14 Nisan 2012 Cumartesi

F.Bahçe'den G.Saray'a çifte çalım!


Fenerbahçe, Galatasaray’ın da peşinde koştuğu Amrabat ve Hasan Ali için Kayserispor yönetimi ile her konuda anlaşıp el sıkıştı...


Fenerbahçe’de önümüzdeki sezon için transfer çalışması sessiz ve derinden sürüyor... Sarı-Lacivertliler bir yandan yaşanan sıkıntılı sürecin bitmesini beklerken diğer yandan da ligde ve kupada şampiyonluğu hedefliyor.
Bu yoğun tempo arasında da önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları da büyük bir gizlilik içerisinde sürdürülüyor. Bunun sonucunda da Fenerbahçeli yöneticiler,Galatasaray’ın da peşinde olduğu Kayserisporlu Amrabat ve Hasan Ali’nin transferi konusunda her konuda anlaşmaya vardı. Sarı-Kırmızılı kulübün yöneticileriyle yapılan görüşmeler sonunda Amrabat için 8 milyon Euro, Hasan Ali için ise 4 milyon Euro karşılığında el sıkışıldı. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda yapılan iki transferin de Aziz Yıldırım’ın tahliyesi sonrasında açıklanacağı öğrenildi.
ARA TRANSFERDE BİTECEKTİ

Amrabat ve Hasan Ali’nin transferlerini Fenerbahçeli yöneticiler normalde ara transfer döneminde bitirmeyi planlıyorlardı... Ancak başkan Aziz Yıldırım ve diğer yöneticilerin tahliyeleri gerçekleşmeyince bu transfer de olmadı. Şimdi ise tüm planlar önümüzdeki sezona göre yapılıyor ve görüşmelerde her konuda anlaşma sağlandı.

DİARRA 7 MİLYON EURO İSTEMİŞ
Yabancı oyuncu transferi konusunda da Fenerbahçe ile ilgili birçok iddia ortaya atılıyor...Radyospor’un haberine göre Sarı-Lacivertliler’in transfer listesinde bulunan Lassana Diarra, menajeri Marco Kırdemir’le birlikte, geçen cumartesi günü özel bir uçakla İstanbul’a geldi ve yönetim kurulu üyesi Ali Yıldırım’la yemek yedi. Haberde transfer görüşmesinin yapıldığı yemekte, Lassana yıllık 7 milyon Euro ücret talep ettiği, görüşmenin ilerleyen aşamalarında ise 6.5 milyon Euro’ya kadar düştüğü iddia edildi.Real Madrid’ten yıllık 4.5 milyon Euro kazanan yıldız futbolcunun bu talebi üzerine Ali Yıldırım’ın cevap vermediği öğrenildi.





Habertürk

0 yorum:

Yorum Gönder