16 Nisan 2012 Pazartesi

Deniz Seki kendisinden 16 yaş küçük sevgilisiyle barıştı.



Ünlü şarkıcı, yaklaşık 4 aydır ayrı olduğu futbolcu sevgilisi Ali Turan'la barıştı. Çift, Antalya'da baş başa tatil yaptı.


16 YAŞ FARK AŞK'A ENGEL OLMUYORAşk kadını Deniz Seki, baharla birlikte yeniden kalbinin kapılarını açtı. Yaklaşık 1 yıldır aşk yaşadığı futbolcu Ali Turan'dan bundan 4 ay önce ayrılan Seki, ayrılığa daha fazla dayanamadı. Kendisinden 16 yaş küçük Turan'ın ısrarlı barışma tekliflerine kayıtsız kalamayan Deniz Seki, sonunda pes etti. 

HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE ÖPÜŞTÜLER! Genç futbolcuyla yeniden bir araya gelen ünlü şarkıcı, geçtiğimiz gün Ali Turan'la baş başa romantik bir tatile çıktı. Çiftin, tercih ettiği yer Antalya oldu. Antalya'daki bir otelde baş başa 2 güngeçiren ünlü çift, dedikodulara göre çevredekilerin meraklı bakışlarına aldırmadan 
uluorta öpüştü.


BU KEZ YURTİÇİNİ TERCİH ETTİLER.İlk kez tatil için Prag'a giderken yakalanan Deniz Seki ile Ali Turan, bu kez Antalya'daydı. Turan'ın maçları nedeniyle yurt dışına gidemeyen çiftin, evliliğe sıcak baktığı ve yakında nikah masasına oturabileceği söyleniyor.






.



0 yorum:

Yorum Gönder