15 Nisan 2012 Pazar

Nevriye maç sonunda çıldırdı




Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşması sonrasında Fenerbahçeli oyuncu Nevriye Yılmaz, hakemlerin kötü yönetiminden şikayet ederek basın mensuplarından bunu yazmasını talep etti.


Maçın bitimiyle birlikte karşılaşmayı takip eden basın mensuplarının yanına gelen Nevriye, hakemler için küfürlü sözler sarf ettikten sonra, muhabirlerden bu dediklerini yazmasını istedi. Oldukça öfkeli olduğu gözlenen Nevriye, basın mensuplarına da hakaret içeren sözler sarf etti.

Daha sonra Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Menajeri Didem Akın, basın mensuplarının yanına gelerek, Nevriye’nin bu sözleri maçı stresi nedeniyle sarf ettiğini belirterek özür diledi.







TKBL Play-Off Final serisinde Fenerbahçe'nin Galatasaray MP'yi 98-93'lük skorla yendiği ve seriyi 2-0'a taşıdığı maça Galatasaraylı oyuncu Diana Taurasi'nin yaptığı el hareketi ve Fenerbahçeli Nevriye Yılmaz'ın hakemlere söylediği sözler damga vurdu.




Galatasaray Medical Park’ın Amerikalı oyuncusu Diana Taurasi, Fenerbahçe yenilgisi ardından fair play’e yakışmayan bir hareket yaptı.

Sarı-lacivertli taraftarın karşılaşma boyunca aleyhine tezahürat yaptığı Fenerbahçeli eski oyuncu Taurasi, maç bitiminde soyunma odasına doğru giderken, Fenerbahçetribünlerine el hareketinde bulundu.
"YAZMAZSANIZ ŞEREFSİZSİNİZ!"FENERBAHÇE bencinden ve oyuncularından karşılaşmanın hakemlerine maç boyunca büyük bir tepki vardı. Maç sonunda basın mensuplarının yanına giden sarı lacivertlilerin kaptanı Nevriye Yılmaz hakemlerin yönetiminden şikayetçi oldu ve “Hakemlerin bu halini yazmazsanız şerefsizsiniz” dedi. Sinirli olan Nevriye’nin bu tepkisi üzerine Fenerbahçemenajeri Didem Akın basın mensuplarından özür diledi.
Fair play'e yakışmayan hareketler yapan her iki oyuncunun da disiplin kuruluna sevkedilmesi bekleniyor.
MAÇTA NELER OLDU?1- Karşılaşmanın 3 hakemi de felaket bir yönetim gösterdi. Hakemlerin idaresi nedeniyle maç karakolda bitebilirdi.
2- Karşılaşma sonrası Taurasi’nin iki eliyle Fenerbahçe tribünlerine yaptığı el hareketi ve hakemlere yaptığı hareketler sporcu ahlakına uygun değildi.
3- Galatasaray yerli oyuncuları ne zaman katkı verse oyuna ortak oldu. Fenerbahçe’de Esmeral, Birsel ve Nevriye çok etkiliydi.
4- Fenerbahçe için şampiyonluğa bir galibiyet kaldı.

MAÇ  PROGRAMI
Play-off final serisinin üçüncü maçı 17 Nisan Salı günü saat 20:00’da oynanacak. Gerekirse serinin 4.karşılaşması 19 Nisan Perşembe günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda düzenlenecek. Galatasaray MP, şayet 2 maçtan da galip ayrılıp seride durumu eşitlerse serinin 5'inci ve şampiyonun belli olacağı mücadele 22 Nisan Pazar günü Caferağa Spor Salonu'nda yapılacak .




Milliyet/Hürriyet

0 yorum:

Yorum Gönder