8 Nisan 2012 Pazar

"Konuşursam ülkeyi gerçekten terk eder" Banu Zorlu'dan Fazıl Say'a şok suçlama!!!


Bir şarkısına piyanoyla eşlik etsin diye ünlü piyanist Fazıl Say'la bir otelde buluşan şarkıcı Banu Zorlu, tacizle karşılaşınca çıldırdı: "Konuşursam ülkeyi gerçekten terk eder"

 

Banu zorlu ve Fazıl Say arasındaki asılma kavgası büyüyor. Say, 'görüşmedim' dedi, Zorlu fena çattı: "Özür dilemezse ülkeyi gerçekten terk etmek zorunda kalır." Ünlü piyanist Fazıl Say ile şarkıcı Banu Zorlu arasında başlayan kavga kızışıyor. İkili arasındaki tatsızlığın nedeni ise ilginç. İddialara göre Zorlu bir şarkısına piyanoyla eşlik etmesi için Say'ı aradı ve görüşmek istedi. İkili W Otel'de bir araya geldi. Zorlu konuşurken, ünlü piyanist şarkıcının elini öpmeye başladı. Buna sinirlenen Zorlu, tokat atarak Say'ı sandalyeden düşürdü. Ancak olayın ortaya çıkmasından sonra Say, "Evet beni aradı ama iş yoğunluğumdan buluşma teklifini bile kabul etmedim" dedi.

BANA MESAJ ÇEKTİ

Bu sözlere sinirlenerek Say'ın kendisine çektiği cep telefonu mesajlarını gösteren Zorlu sert açıklamalarda bulundu. Piyanistin daha önce söylediği 'İslamcılar güç kazandı, Türkiye'yi terk edebilirim' sözlerine atıfta bulunan şarkıcı, "Medya önünde özür dilemezse iş büyür. Ve eğer konuşursam bu kez gerçekten Türkiye'yi terk etmek zorunda kalır" diye konuştu.
Akşam

0 yorum:

Yorum Gönder