7 Nisan 2012 Cumartesi

Helin Avşar;Sahalara döndü!






Helin Avşar, yine eğlenceye daldı! Önceki gece saat 02.00'de deniz yoluyla Reina'ya giden Helin, spor spikeri Ersin Düzen'le sarmaş dolaştı. Aşıklar, mekanı 03.30 civarında terk etti.

SPOR AŞKI BAMBAŞKA! 
Bir dönem yaşadığı fırtınalı gece ve aşk hayatıyla magazin gündemine damga vuran Helin Avşar, suskunluğunu bozdu. Kendi deyimiyle 'gazeteci' olduğundan beri gece gezmelerine ara veren Helin, sakin hayata dayanamadı ve önceki gece soluğu Reina'da aldı. Futbolcu Sercan Yıldırım'dan sonra adı kimseyle anılmayan Helin Avşar; tercihini yine spor dünyasının yakından tanıdığı bir isimden yana kullandı. 
KİMSEYİ UMURSAMADI 
Kuruçeşme'deki mekana deniz yoluyla gelen Helin'in yanında spor spikeri Ersin Düzen vardı. Saat 02.00'de mekana gelen çift, içeride kaldıkları 1.5 saat boyunca kimselere aldırış etmeden sarmaş dolaş eğlendi. Mekan çıkışında gazetecilerin olduğunu bilen Helin Avşar ile Ersin Düzen, Reina'dan yine deniz yoluyla ayrılınca görüntü vermekten kurtuldu. Helin ile Ersin Düzen'in ilişkisinin ne kadar ciddi olduğunu zaman gösterecek! 
GAZETECiLERi ATLATTILAR
Kendisine 'gazeteci' diyen Helin Avşar, meslektaşlarından kaçmayı başardı. Reina'ya deniz yoluyla gelen Helin, mekanı yine deniz yoluyla terk edince gazetecilere yakalanmadı!

0 yorum:

Yorum Gönder