15 Nisan 2012 Pazar

Çevik Bir ile birlikte 12 kişi adliyede



Özel yetkili Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekilliği'nin yürüttüğü 28 Şubat Soruşturması kapsamında, Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan, aralarında eski Genelkurmay 2. Başkanı emekli Orgeneral Çevik Bir'in de bulunduğu 12 zanlı daha Ankara Adliyesi'ne getirildi.


Özel yetkili Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekilliği'nin yürüttüğü 28 Şubat Soruşturması kapsamında Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan eski Genelkurmay 2. Başkanı emekli Orgeneral Çevik Bir, adliyeye sevk edildi.
Özel yetkili Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekilliği'nin yürüttüğü 28 Şubat Soruşturması kapsamında Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan, aralarında eski Genelkurmay 2. Başkanı emekli Orgeneral Çevik Bir'in de bulunduğu 12 zanlı daha adliyeye getirildi.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılardan emekli Orgeneral Çevik Bir ve 5 kişi sağlık kontrolü için Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesine, diğer 6 kişi ise Ulus Devlet Hastanesine götürüldü. Zanlılar, doktor kontrolünün ardından Ankara Adliyesi'ne getirildi.
Dün gece adliyeye getirilen ve savcılık sorgusu tamamlanan 16 zanlı, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmişti.







Zaman

0 yorum:

Yorum Gönder