Doğadan size gelen

Hadi bakalım Demet Akalın

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

30 Nisan 2012 Pazartesi

Galatasaray Taraftarı yürüyüş yapmaya karar verdi.



G.Saray taraftarı protesto yürüyüşü yapıyor

TFF'nin açıklamalarına en yoğun tepki Galatasaray Camiası'ndan geliyor. G.Saray Yönetimi'nin TFF'ye yaptığı çağrının yanısıra, sarı kırmızılı taraftarlar da çarşamba günü TFF'yi protesto yürüyüşü düzenleyecek.

Sarı kırmızılı taraftarlar çarşamba günü Galatasaray Lisesi'nin önünde toplanıp, Taksim Atatürk Anıtı'na kadar protesto yürüyüşü yapacak. G.Saray'ın ünlü taraftar grubu Ultraslan'ın organizasyonunda düzenlenecek yürüyüşe en az 10 bin kişinin katılması hedefleniyor.


Fenerbahçeliler de harekete geçti

Galatasaray taraftar grubunun çarşamba günü Taksim'de yürüyüş yapma kararı alması üzerine Fenerbahçe taraftarları da harekete geçti.

Fenerbahçe taraftar oluşumu 12 Numara, bu açıklamaya sert bir tepki verdi ve Taksim'de bir yürüyüşün olması durumunda sarı lacivertli taraftarların da bunu engellemek için orada olacağını açıkladı.





Milliyet

İstanbul'da yarın trafiğe kapalı olacak yollar



İstanbul'da yarın trafiğe kapalı yollar


Taksim Meydanı’nda kutlanacak olan ve 2 bini çevre illerden olmak üzere 20 bin polisin görev yapacağı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde saat 07.00’den itibaren trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde İstanbul’da 2 bini çevre illerden olmak üzere 20 bin polisin görev yapacağı belirtildi. İstanbul Emniyet Müdürlü tarafından yapılan yazılı açıklamayla yarın trafiğe kapatılacak yollar ve sürücülerin kullanabileceği alternatif güzergahlar hakkında da bilgi verildi.

Buna göre işte trafiğe kapatılacak yollar şöyle:

Yolcuzade İskender Caddesinden gelen akım Şişhane Meydan’ dan Okçumusa Caddesi, Bankalar Caddesine yönlendirilecek,

Abide-i Hürriyet Caddesine akım verilmeyecek, bu istikamete gelen akım Hürriyettepe Işıklardan Cevahir Otel istikametine yönlendirilecek. Darülacizeden Hürriyettepe Işıklar istikametine gelen akım ve Bomonti Dereden gelen akım Cevahir Otel önünden tekrar Darülacize Caddesine veya Bomonti yönüne yönlendirilecek.

Mecidiyeköy’den Halaskargazi Caddesine akım verilmeyecek, bu istikamete gelen akım Esentepe istikametine yönlendirilecek,

-Şişli yönüne giden akım, Ergenekon Caddesi, Kurtuluş Caddesi ve Dolapdereye yönlendirilecek,

-Dolmabahçe’den Gümüşsuyu’na ve Küçük Çiftlik’e akım verilmeyecek, bu istikamete gelen akım sahil yönünden Karaköy’e verilecek,

-Adilbaba (Maçka taksi) yönünden gelen akım Teşvikiye caddesine yönlendirilecek, Teşvikiye Caddesinden Mete Caddesine çıkan tünel kapalı tutulacak,

-Perşembe Pazarından ve Unkapanı’ndan gelen akım Şişhane’den kesilip Kasımpaşa yönüne yönlendirilecek, Tarlabaşı Bulvarına akım verilmeyecek,

-Kasımpaşa’dan gelen akım Unkapanı ve Perşembe pazarına mecburi olarak yönlendirilecek,

-Dolapdere’den Yedikuyular-Divan istikametine akım verilmeyecek, Dolapdere kavşağından (U) dönüşü yaptırılacak,

-Dolapdere Caddesinden Ömer Hayyam Caddesine akım verilmeyecek,

-Teşvikiye Caddesinden gelen akım Nişantaşı Kavşağından Rumeli Caddesine verilmeyip Valikonağı alt başa yönlendirilecek,

-Süleyman Seba Caddesinden gelen akım Bayıldım Caddesine verilmeyip sağa Teşvikiye Caddesine yönlendirilecek,

-Boğazkesen Caddesi trafiğe kapatılacak, gelen akım Karaköy istikametine mecburi yön yapılacak,

-Mebusan Yokuşu trafiğe kapatılacak, Karaköy istikametine doğru mecburi yön yapılacak,

-Sıraselviler Caddesinden gelen akım, Cihangir Firuzağa Meydan’dan kesilerek Boğazkesen istikametine yönlendirilecektir,

-Atatürk Bulvarı Ragıp Gümüşpala ayrımı-Ragıp Gümüşpala Caddesi Unkupanı ayrımı-Kadıköy İskelesi Önü Galata ayrımı- Ragıp Gümüşpala Caddesi Galata Köprüsü ayrımı ihtiyaç halinde kapatılacaktır,

-E-5 Kuzey ve Güneyden Mecidiyeköy giriş katılımları ihtiyaç halinde kapatılacaktır,

-Trafiğe kapalı olan caddeler; Mecidiyeköy Ortaklardan itibaren Halaskargazi Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Yedikuyular Caddesi, Tarlabaşı Bulvarı, Sıraselviler Caddesi, Gümüşsuyu Caddesi, Taşkışla Caddesi, Taşkışla Tünel, Rumeli Caddesi, Abdulhak Hamit Caddesi.

Öte yandan Taksim İlk Yardım ve Alman Hastanesi’ne giden ambulans ve hastaların Karaköy Firuzağa yönünü kullanacağı belirtildi. Kabataş-Taksim-Finüsüler sistemi, Taksim-Karaköy arası çalışan tren seferi, İstiklal Caddesi nostaljik tramvayı, Şişhane-Taksim-Osmanbey metro seferlerinin de iptal edildiği açıklandı.






Milliyet

Galatasaray'ın açıklaması taraftarlarını tatmin etmedi.




GALATASARAY TARAFTARI AÇIKLAMALARI YETERLİ BULMUYOR.


Spor kamuoyundaki gelişmelerden sonra Galatasaray Spor Külübü Yönetim Kurulunun yaptığı açıklamalar sarı kırmızı renklere gönül vermiş milyonlarca taraftarının duygularını tatmin edecek nitelikte bulunmuyor.


Türkiye'nin en çok taraftar kitlesine sahip olan Galatasaray gelişmelere karşı pasif kalıyor. Nasılmı? Kısaca bahsedelim. Fenerbahçe bir çok suçlamanın altında bulunurken bile daha fazla sesi çıkıyor. Galatasaray cephesinde ise haksızlıklara uğramasına rağmen sürekli itidal çağrılarında bulunulması ve yayıncı kuruluşun Fenerbahçe tarafından kayba uğramamak adına her türlü olumsuzluğu Fenerbahçe lehine çevirmeye çalışmaları gözle görülür bir gerçekken, bugün şike davasının içine resmen çekilen Galatsaray'ın sadece bildiri yayınlaması ve herhangi bir eyleme yönelik hiçbir davranışın olmayacağına dair sinyaller vermesi Türkiye Futbol Federasyonu'na zaten güveni olmayan Galatasaray taraftarının kendi yöneticilerine olan güvenlerinide sarsmaya başladı.


Yayıncının baskısıyla ortaya çıkan Play-off ucubesinin neticesinde hakettiği şampiyonluğun elinden gitme ihtimali olmasına rağmen Galatasaray hala hiçbir yaptırıma gidemiyor. Aslında Türkiye'de şunu herkes çok iyi biliyorki olması gerekenler olsa Türk Futbolu bahsedildiği gibi büyük kaosun içinede girse bundan hemen hemen hiç etkilenmeyecek takım Galatasaray'dır. Bu durumun bilinmesine rağmen hala Galatasaray bildirinin bir adım ötesine gitmediği gibi Adnan Öztürk gibi bu konuları açıkca dile getiren tek yöneticisini de susturmayı ihmal etmiyor. 


Galatasaray taraftarı ise sabırla bekliyor. Ve bir günde en 300 bin Lig Tv decoderini sokağa atma gücünün varlığını bile bile..


Galatasaray taraftarı sabırla bekliyor.. Yine bir günde cadde kalabalıklarını arkasına almasına gerek kalmadan binlerce Aslan Yürekliyi sokaklara çıkarabileceğini bile bile..


Galatsaray taraftarı sabırla bekliyor.. LİG Tv'den gelecek parayı GSTV'yi destekleyerek elde edebileceğini bile bile..


Galatasaray taraftarının sabırla beklemesi ne kadar doğruysa yöneticilerin susmasıda o kadar yanlıştır. İlhan Cavcav gibi koltuğuna yapışmış bir adamın bile yeri geldiğinde Galatsaray'a laf söylemesine müsade etmekte yine yönetimin suçudur. 


Daha fazla örnekleri ve ellerindeki güçlerden bahsetmeden Galatsaray taraftarının beklentisi söyleyelim. Birileri küme düşerse maddi kaybımız olur korkusu Galatasaray'ı hiç ilgilendirmez çünkü ne böyle bir onursuzluğu kabul edecek bir duruşu vardır; Galatasaray'ın nede ihtiyacı vardır. Galatasaray Spor Kulübü yöneticilerinden daha saymakla bitmeyecek bu gücü yanlarında hissederek Hakkın ve Adalaetin yerini bulması açısından ne gerekiyorsa yapmasını bekliyor.




Galatasray'ın resmi sitesinden yaptığı açıklama



Türkiye Futbol Federasyonu’nun bugün açıkladığı kararlar, kamuoyu vicdanında büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştır. Bu kararlar Türk kamuoyunun zekâsıyla alay etmek, adalet duygusunu hiçe saymak ve uluslararası kuralları görmezden gelmektir.

TFF bu tutumuyla Türk futbolunu telafisi mümkün olmayan bir çıkmaza götürmektedir.

Başından itibaren Galatasaray’ı  şike çamuruna bulaştırma çabası  ve  “bu sürece Galatasaray’ı da dahil edebilirsek işin içinden daha kolay çıkarız” zihniyeti bugün somut biçimde ortaya çıkmıştır.

Bu durum açıkça göstermektedir ki, TFF yönetimi artık Türk Futbolunu temsil eden, haklarını savunan, futbolumuzu ileriye götürmeye çalışan bir organ olma niteliğini kaybetmiştir. 

Galatasaray Spor Kulübü bu nedenlerle TFF yönetiminin Türk futboluna daha fazla zarar vermeden derhal istifa etmesinin zorunlu olduğuna inanmaktadır.

27 Ocak tarihli TFF Genel Kurulunda büyük bir çoğunlukla alınan 58. maddenin değiştirilmemesi yönündeki kararının hiçe sayılmış olması etik kuralların ne denli benimsendiğinin açık bir göstergesi olup, en üst organı olan Genel Kurul kararının aksine hareket etmekle TFF yönetimi daha da ağır maddi ve manevi sorumluluklar almış ve ülke futbolu çok büyük riskler altına sokulmuştur.

Tekrar belirtmekte yarar görmekteyiz : Galatasaray Spor Kulübü olarak bugüne kadar hiç bir kulübün, hiç bir şahsın cezalandırılması ya da verilecek cezanın şu ya da bu şekilde olması yönünde ne açık, ne de kapalı kapılar ardında bir talebimiz olmamıştır. Arkasında durduğumuz ve taviz vermeyeceğimiz tek ilke, sürecin adil, hukuka uygun ve inandırıcı biçimde yönetilmesi, futbolumuz adına  kamu vicdanının tatmin olacağı kararların alınması yönünde olmuştur. Ancak bugüne kadar sabır ve iyi niyetle izlediğimiz süreçte gelinen nokta ne yazık ki, gerçeklerin “halı altına süpürülmesinden” başka bir sonuç doğurmamıştır. 

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak tüm camiamızın ilk günden itibaren sürdürdüğü soğukkanlı duruşundan taviz vermeyeceğine, herhangi bir provokasyona alet olmayacağına inancımız tamdır. 

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu







Burcu Kara'dan Buğra'ya Twitter'den gönderme




"Karakterleri sağlamsa tabii..."


10 ay önce evlenen Burcu Kara’yla Buğra Gülsoy, şu günlerde boşanma konusunda anlaşmaya çalışıyor.

Evlerini ayıran çiftten Burcu Kara önceki gün Twitter’a manidar sözler yazdı. Kara, sanki eşinin ‘Kuzey Güney’de canlandırdığı Güney rolünün etkisinde kaldığına vurgu yaparcasına “Profesyonel oyuncuların karakterleri (sağlamsa tabii) rollerinden etkilenmez. Ama bazıları hayatlarında da aynı insan olabiliyor. Bizim işler zor işler. Bu yüzden karakterlere hazırlanırken psikolog yardımı almak çok faydalı olabilir. Üçüncü göz olur, süper olur beraber kafa yormak” yazdı. Bu sırada Gülsoy da “Bazen yolu bilmeden sadece sürmek biraz dinlendirir. Biraz” tweet’i attı.





Milliyet

Hadise- Mesajımı almıştır o.. İZLE!!!




VİDEO İZLE!!!


            




.

Emir- Sudan sebep İZLE!!!




VİDEO İZLE!!!


          



.

Rihanna- Princess of China İZLE!!!




VİDEO İZLE!!!


         




.

Fettah Can- Boş Bardak İZLE!!




VİDEO İZLE!!!


           




.

Murat Boz- Bulmaca İZLE!!




VİDEO İZLE!!!


         





.

Göksel:''Hamileliği merak ediyorum''




"Hamileliği merak ediyorum"



Göksel, Elle'in mayıs sayısı için Bodrum'da objektif karşısına geçti. Çekimin ardından da derginin sorularını yanıtladı, sohbet müzikten aşka, evlilikten anneliğe uzandı.

Geçmiş geçmiştir, yine de sordum: Üniversitede okuduğu felsefe ne işine yaradı? “Kendimle ilgili, hayatta ne yapmak istediğimi düşünmeme yaradı” diyen Göksel, bunun kendisini, küçükken utanarak perdelerin arkasında söylediği şarkıları hepimizin karşısına çıkıp söylemesi için cesaretlendirdiğini anlattı. Ailesi (adettendir) üniversiteyi bitirmesini, hayatına evli ve çocuklu bir kadın olarak devam etmesini bekliyormuş. O bunu bile bile “Beni hayatta en çok ne mutlu eder?” sorusuna “müzik” cevabını verdiği için risk almış. Kendi de söylüyor, bir risk... Hiç çekinmedi mi bunu göze alırken? Çok az düşünüp “Çekindim tabii ki. Daha güvenli bir hayatı ve düzeni seçebilirdim... Ben bu ihtimali yıkıp aşkıma doğru koştum. Aşk her zaman risktir. Bir arkadaşım ‘Hangi korkak kazanmış ki?’ derdi, bu sözü çok seviyorum” diyor.

Aşk bazen insanın canını acıtır, hayal kırıklığı da yaşatır. Hatta hatalar da yaptırır. Peki Göksel hiç kötü albüm yaptı mı? “Kendimle ilgili çok eleştirel olduğum için her albümün ardından ‘Daha iyisi olur muydu?’ diye düşünüyorum. Bizim için albümler çocuklarımız gibi. Bir insan, evladı için hiç kötü der mi? Ama daha iyisi olabilirdi, ben daha çok emek sarf edebilirdim, bu çalışmayı daha doğru dönemlere denk getirebilirdim diyebiliyoruz. Mesela ‘Depresyondayım’dan sonra yaptığım ‘Söz Ver’de güzel şarkılar vardı... Ancak benim için ‘ama’sı vardır” diye itiraf ediyor.

YENİ ALBÜMÜN BİR MESAJI VARMI?

Yeni albümünün adı “Bende Bi Aşk Var”... Bu bir mesaj mı? Bizlere aşık olduğunu mu söylemeye çalışıyor? “Evet, ama uğruna pek çok şeyi feda ettiğim müziğe olan aşkımı” diyor. “Bende o aşk hep var. Kime ve neye olduğunun önemi yok. O aşkı birilerinin kalbine ya da bir şarkıya gönderiyorum. En sevdiğim özelliğim bu: Bir şeyleri tutkuyla sevip sahiplenebiliyorum. Bu bir insan veya başka bir şey olabilir” diyor. Aşk eninde sonunda biter derler. Göksel’in müzik aşkında hiç azalma oldu mu? “Hiç azalmadı ama bazen dalgalanıyor. Yine de güzel bir şarkı yazdığımda dünyanın en mutlu insanı oluyorum” diyor coşkuyla.

Madem müziğe bu kadar aşık, ne olursa olsun, mesela kötü bir şey yaşamış ya da çok üzgün olsa, yine de sahneye çıkabilir mi? Bugüne kadar çok sert bir şey yaşamadığı için sadece teoride cevap verebileceğini söylüyor, yine de kendinden emin: “Ne olursa olsun sahneye çıkarım gibi geliyor. Böyle bir durumda sahnede olmak, şarkı söylemek bana iyi bile gelir”.

Göksel’in ismini duyunca, kliplerini izleyince (tabii ki nostaljik albümlerinin de bunda payı var) gözümüzde başka döneme ait bir kadın canlanıyor. Gerçekten kendi de böyle hissediyor mı yoksa tüm bunlar kurgu mu? Başını iki yana sallayıp “Kesinlikle kurgu değil, müzikte de görsel olarak da böyle hissediyorum: Başka bir döneme ait. Beni tanıyanlar ruh halimi de benzetiyor. Günümüzün dünyasına göre biraz daha sakin ve naif kalıyorum. 60’lar, 70’ler bana çok güzelmiş gibi geliyor” diye teyit ediyor.

AKLIM KALMADI!

Peki ya evlilik tecrübesi? Göksel’e iyi veya kötü neler öğretti? Evli olmanın müzisyen Göksel’e bir katkısı oldu mu? Şakayla karışık da olsa, çok ilginç bir tespitte bulunuyor: “Benim evlilikte aklım kalmadı! Daha çok kariyeriyle meşgul olan kadınların pek çoğu ‘Niye evlenmedim?’ durumunda. Ben bunu deneyimlediğim için evlenmenin şart olmadığını gördüm. Herkes evlenmek zorunda değil. Gerçi bir daha evlenmem de demiyorum. Yine aşık olabilirim, başkasını görmeyebilir gözüm. Beraber yaşama duygusu tekrar güzel gelebilir. Ancak evlilik, bizimki gibi mesleklerde yaratıcılığı öldürüyor. Aşk yaratıcılığı sürekli besliyor. Ve zaman içerisinde evlilik aşkı kesinlikle öldürüyor.”

Tümünü acele etmeden, aralar vererek anlatıyor. Kısa bir sessizliğin ardından “Neyse ki, evlilik beni iş anlamında (olumsuz) etkilemedi. Çünkü eşim müzisyendi. Ayrılığımız müzikal anlamda da kırılma noktamızdı. Artık ikimizin de daha güzel hayatları var. Evliğimizde ısrar etseydik, illa bunu yaşatacağız diye tuttursaydık belki çok mutsuz olacaktık” diyor.

MÜCADELECİ PRENSES DİYELİM

Gerçekten göründüğü kadar prenses gibi yani kırılgan, yumuşak başlı bir kadın mı? “Evet ama öbür tarafta da, hiç saklamadığım, mücadeleci bir kadın var. Nedense genellikle yumuşak tarafım görünüyor. Çok prenses olsaydım bu albümleri yapamazdım” diye prenses benzetmesine gülüyor.
Bir gün hepimizi görüntüsündeki köklü bir değişimle şoke etmeyi planlıyor mu? “Uzun saçlarımı kestirdim, daha ne yapayım?” diye sitem ediyor. “Bunu yaparken ben de korktum. Öyle alışmışım ki uzun saçlı kendime... Sadece küçük bir çocukken kısa saçlıydım ki, çok mutsuz olduğumu hatırlıyorum; anneme çok kızmıştım saçımı kestirdiği için. Adım da Göksel, hep kız mısın, erkek misin diye sorarlardı” diye “şikayet ediyor”.

Kadınların saçlarının renk ve şeklini değiştirmesiyle ilgili “felsefeyi” biliyoruz. Peki ne oldu da saçlarını kestirdi? “Canım istedi” diyor. “Bunun için büyük bir istek duydum. Rüyalarımda görüyordum kısa saçlı halimi... Albüm çıkmak üzere olduğu için de bir riskti... İnsanlar senelerdir alışmıştı beni böyle görmeye...” Sonra bir gün kız kardeşi ve çok yakın bir arkadaşıyla kuaför salonu kapanmak üzereyken “Şimdi” demiş... Yapınca da bir oh çekmiş, hafiflemiş...

ANNELİK İÇİN AÇIKLAMALARI 

Göksel, anne olma konusunda ne düşünüyor? Şimdilik teyze olmanın tadını çıkarıyor. Ancak bu kadarı bile kendisine çok iyi gelmiş. Eskiden çocuk sahibi olma fikri onu ürkütürken, artık korkutmamaya başlamış: “Ne şahaneymiş, annelik kardeşime bu kadar iyi geldi; hatta ailemizdeki bu bebek, bana da iyi geldi.” Çocuk sahibi olmanın büyük sorumluluk olduğunu biliyor. “Gerçi çok da düşünmemek lazım, düşüne düşüne çocuksuz kalacağım” diye şakalaşıyor. Sonra ciddileşip “Hamileliği, o duyguyu merak ediyorum. Hamile olmak, doğurmak... Bunu da deneyimlemeyi çok istiyorum” diyor.

BU ALBÜMLE KENDİMİ  DAHA İYİ ANLATTIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM.

Göksel son albümüyle ilgili hissettiklerini bu kelimelerle özetliyor: “Bu albüm dört yıllık aradan sonra, hayatımda büyük ve ciddi değişikliklerin olduğu döneme denk geldi. Sanki müzikal hayatım yeni başlamış gibi hissediyorum. Yepyeni, güzel bir döneme girdim. Galiba ‘Bende Bi Aşk Var’la kendimi daha iyi anlattım.”





.

16 Kulüp PFDK'ya sevk edildi.






Aralarında Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un da yer aldığı 16 kulüp PFDK’ya sevk edildi.



22 maçta adı geçen bütün kulüpler Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi. 

Bu takımlar arasında Bank Asya 1. Lig kulüplerinin yer almadığı ve 16 kulübün de Süper Lig ekibi olduğu belirtildi. 




GALATASARAY NİYE SEVK EDİLDİ?


Etik Kurulu raporu sonrası 16 kulübün PFDK'ya sevkedilmesi ve bunların arasında Galatasaray'ın da olması "Galatasaray niye sevkedildi?" sorusuna yol açtı. 
Dikkat çekici olan bu durum Spor Servisi'nde de masaya yatırıldı. 
"Şike girişimleri sahaya yansımadı"




Gelişmeyi duyuran NTV Spor Haber Müdürü Haluk Yürekli "Galatasaray'ın sevk nedeni tam olarak bilinmiyor. Ancak aldığımız duyumlar soruşturmada adı geçen 22 maçtaki tüm takımların PFDK'ya sevkinden dolayı Galatasaray'ın da sevk edildiği yönünde. Bu sevkle, 2006'daki Denizlispor-Fenerbahçe maçıyla ilgili teşvik iddialarının ilgisi yok" dedi.










NTVSPOR


58. Madde değişmez denildi. Değişti. Hayaldi gerçek oldu.





Kulüpler PFDK'ya sevk edildi


Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören "Şike girişimlerinin sahaya yansımaması bizi rahatlattı dedi. Demirören, 22 maçta adı geçen kulüplerin PFDK'ya sevk edildiğini ve 58. maddenin bugün itirabiyle değiştiğini açıkladı.

Etik Kurulu'nun hazırladığı şike raporunu görüşmek için cuma akşamı Antalya’da Yıldırım Demirören başkanlığında toplanan Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu aldıkları kararları düzenledikleri basın toplantısıyla açıkladı...

Düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Futbol Disiplin Talimatı'nın 58. maddesinin değiştiğini açıkladı.

Adı geçen kulüplerin, Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini açıklayan Demirören, Fenerbahçe'nin CAS davasından kendi iradesiyle ayrıldığını söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, futbolda şike iddialarına ilişkin Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıklayacağı karara ilişkin, "TFF'nin kararının futbolda sorunların çözümüne katkı vereceğini temenni ediyorum" dedi.

Yıldırım Demirören'in sözleri şöyle:

"Göreve geldiğimizden bu yana çabamızın çoğunu şike sürecine ayırdık. Türk futbolunu en iyi yerlere çıkarmak için de çalıştık. Hazırlıklarımızı da tamamladık. Türk futbolunda yeni bir sayfa yakalamak, güven ortamını yaratmak amacındayız. Azim ve kararlılık ile görevimize sarıldık. Kimsenin hiçbir şeyden tereddüt etmemesi için çalıştık.

Futbol dünyasındaki tüm sağduyu sahibi yöneticiler gibi bizleri de rahatsız etmektedir. Futbolumuzun her türlü spekülasyondan geride tutulması önceliğimizdir.

Bahse ilişkin hiçbir unsur yok

Sevinerek söylemeliyim ki; bahse ilişkin hiçbir unsur yoktur. Etik Kurulu da bu yönde bir bulgu olmadığını belirtti.  Türkiye’de amaç sebebi bahis olsun ya da olmasın futbolun temiz kalması, dolayısyla futbolu futbol yapan özelliklerin korunmasıdır.

TFF’nin taviz vermesi düşünülemez. 6222 sayılı yasanın bu adıyla değil de şike yasası olarak anılması en büyük üzüntümüzdür.

Unutulmasın ki disiplin yargısı ile genel yargının teknikleri birbirinden farklıdır. Bugün itibariyle süratli bir karara varılmasına çok yaklaşılmıştır.

22 maçta adı geçen kulüpler PFDK'ya sevk edildi

Etik Kurulu çalışmasını iki kısıma ayırmış. Öncelikle Süper Lig takımları hakkındaki incelemesi ile ilgili çalışmasını yaptı. Kurulumuz her yönüyle raporu değerlendirdi.

22 maçla ilgili olarak adı tüm kulüpler Disiplin Kurulu’na sevk edilme kararı alınmıştır. Tüm kulüplerin sevki kararının nedeni kulüplere yargısal aklanma hakkı vermektir. PFDK en az 48 saat içinde savunmaları alarak kararını vermek zorunda...

Türk futbolunu korumak için ben TFF Başkanı olarak PFDK’ya sevk edilen kulüplerimiz suçlu değildir. "

3 Temmuz 2011'den bu yana disiplin yaptırımların ağırlığı, bilhassa teşebbüse getirilen cezaların ağırlığı göz önünde bulundurulmalıdır.

Sporda şiddet yasasının ağırlığının dünyada eşi benzeri olmadığı ve bunun değiştirilmesi gerektiği gündemimizdeydi.
Güncel iddialar varken mevcut yapının değiştirilmesi, bazı bireylerin lehine olacağı endişeleri çıktı. Ancak yanlıştan dönmek erdemdir. Türk futbolunun menfaatleri önemlidir.

DİSİPLİN KURULU'NA SEVKEDİLENLERİ YARIN GÖRÜLECEK

Hangi takımların Disiplin Kurulu’na sevk edildiğini yarın göreceksiniz. Ben şimdi burada açıklamak istemiyorum. Sonuçta aralarında çok önemli takımlarımız var.

Yönetim Kurulu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Gazetelerde yansıyan olayların hiçbiri olmamıştır. Tam bir aile havasında bu çalışmaları gerçekleştirdik. Hepimiz masanın başında formalarımızı çıkartarak oturduk.

UEFA’nın istediği tek şey var: Kurulların karar vermesi. Biz bunu yapacağız. Biz her kulübün aklanması, ‘sen gönderilmedin’ denmemesi.

58. madde revize edildi: En az 12 puan indirme cezası eklendi

Ağır Şike teşebbüsü ile ilgili olarak en az 12 puan indirme cezası 58. maddeye eklendi.
 
TFF, Disiplin Talimatı'nın 58. maddesini değiştirdi. Buna göre şike ve teşvik primine teşebbüse puan silme cezası getirildi.

İşte o madde

 Müsabakanın sonucunu hukuka veya spor ahlakına aykırı şekilde etkilemek yasaktır. Teşvik primi verilmesi de bu kapsamdadır.
 a) Yukarıda belirtilen ihlalleri gerçekleştiren kişilere sürekli hak mahrumiyeti cezası verilir,
 b) Yukarıda belirtilen ihlallerin kulüp yöneticileri tarafından gerçekleştirilmiş olması durumunda ilgili kulüplere bir alt lige düşürme cezası verilir.
 c) İhlalde sorumluluğu bulunan kişilere ayrıca para cezası verilebilir.
 (2) 1. fıkrada belirtilen ihlallere teşebbüs etmek yasaktır.
 a) Teşebbüs halinde, ilgili kişilere 1 yıldan 3 yıla kadar müsabakadan men veya hak mahrumiyeti cezası verilir.
 b) Teşebbüs halinde ilgili kişinin yöneticisi olduğu kulübe bu talimatta öngörülen disiplin cezaları uygulanabilir. Ağır ihlal hallerinde kulübe en az 12 puan indirme cezası verilir. İhlalin ağırlığı kurul tarafından somut olayın niteliğine göre serbestçe karar verilir ancak eylemin ilgili yöneticinin kendisinin veya üçüncü kişilerin bahis oyunlarından menfaat elde
 Futbol Disiplin Talimatı 17
 etmesi amacına matuf olduğunun tespit edilmesi halinde ihlal, mutlaka ağır ihlal kabul edilir.
 (3) İhlal veya ihlale teşebbüsün hakemler tarafından meydana getirilmesi halinde sürekli hak mahrumiyeti cezası verilir.

FENERBAHÇE KENDİ İRADESİYLE CAS'TAN ÇEKİLDİ

Fenerbahçe camiası kendi iradesiyle CAS’tan çekilme kararı aldı. Biz zaten davalı kurumduk, bizim ‘çekilin’ gibi bir teklifimiz olamaz.

Şahıslar Mehmet Ali Aydınlar döneminde PFDK’ya sevk edilmişti. Hatta Kurul da son ifadeleri aldı ve tamamladı.

CEZALAR NE ZAMAN UYGULANACAK?

Karar alındığı tarihte cezalar uygulanacak.  Bugün itibariyle 58. madde değişmiştir. Benim konuşmam başladığı an madde değişti. Yarın kurula sevkler tamamlanacak. Disiplin Kurulu da ifadeleri alacak. En çok istediğimiz şey olayların bir an önce bitmesidir.






Milliyet

Halil Sezai Sonbahar İZLE!!




VİDEO İZLE!!


            



.

James Bond'dan Övgü dolu sözler.



İstanbul'u öve öve bitiremedi!





Bazı sahneleri Türkiye'de çekilen James Bond serisinin son filmi ''Skyfall''un başrol oyuncusu Daniel Craig,İstanbul'un güzel ve muhteşem bir kent olduğunu belirterek ''Bond'un İstanbul ile ilişkisi var'' dedi.




Çekimlerinin bir bölümü İstanbul'da süren filmin yönetmeni Sam Mendes, yapımcılar Michail Wilson, Barbara Broccoli, oyuncular Daniel Craig, Naomie Harris, Berenice Marlohe ve Ola Rapace'yle birlikte Çırağan Sarayı'nda basın toplantısı düzenledi.


Yönetmen Sam Mendes yaklaşık 20 gündür burada olduklarını, çok güzel zamanlar geçirdiklerini belirterek, ''İstanbul çok özel bir kent. İnsanlar bize çok sıcak davrandılar. Çok özel zamanlar yaşadık. İstanbul, Türkiye'nin en güzel kenti'' dedi.


Mendes, başrol oyuncusu Daniel Craig'in çok özel bir oyuncu ve bu nesil içinde Bond'u oynayacak kalitede biri olduğunu dile getirdi.


Filmin çekimlerinin Adana, Fethiye ve İstanbul'da yapıldığını anlatan Mendes, ''Şehrin bize verdiklerine bakıyoruz. Elbette ki değişikler var ama film, güzel şehirlerde çekiliyor'' dedi.


Bir gazetecinin ''Kapalıçarşı'nın zarar gördüğüne dair haberler yansıdı. Bu doğru mu?'' sorusuna Mendes, ''Kapalıçarşı'daki hasarın minimum seviyede olduğunu biliyoruz. Bizim ürettiğimiz bir cam kırıldı'' diye konuştu.


Yapımcı Michael Wilson da bu konuyla ilgili daha önce düzenledikleri basın toplantısında bilgi verdiğini hatırlatarak ''Hükümet bize dikkatli olmamızı söylemişti. Biz de ona göre çok dikkatli olduk'' dedi.


''İSTANBUL İSTANBUL'DUR''


Bir gazetecinin filmin başrol oyuncusu Daniel Craig'e sorduğu ''İstanbul'a ilk defa mı geliyorsunuz?'' sorusunu ise Craig, ''Hayır, ilk kez değil, ikinci defa geliyorum. İstanbul güzel ve muhteşem bir kent. Bond'un İstanbul ile ilişkisi var. Güzel bir şehir. Fethiye'de harika vakit geçirdik'' şeklinde cevapladı.


Bir gazetecinin ''Ajan olma şansınız olsaydı, olur muydunuz?'' sorusuna da Craig, yaptığı işten memnun olduğu cevabını verdi. ''Daha önceden filmlerde dublör sevmediğinizi ve bu nedenle filmlerinizde dublör kullanmadığınızı söylemiştiniz. Ancak bu filmde dublör kullandınız'' diyen bir gazeteciye de Craig, ''Ben asla böyle bir şey söylemedim. Filmde çok tehlikeli sahneler var. Öyle çekilmesi gerekiyordu. Güvenliğe önem vermeliyiz'' diye cevap verdi.
'
'Televizyon ve gazetelerde filmin Türkiye'yi İran'ı gibi göstereceği yazıldı. Bunlar doğru mu? Gerçek İstanbul'u mu sahte İstanbul'u mu göstereceksiniz?'' sorusuna ise Craig, ''Hayır, asla. İstanbul İstanbul'dur. Burayı olduğu gibi göstereceğiz. Sakın merak etmeyin. Burası harika bir şehir'' cevabını verdi.


Bu arada, yerli ve yabancı çok sayıda basın mensubunun izlediği basın toplantısında Türkçe çeviri olmamasına bazı Türk gazeteciler tepki gösterdi.


Alınan bilgiye göre, James Bond serisinin ''From Russia with love'' ile ''The World is not enough'' filmlerinin bazı sahneleri de İstanbul'da çekilmişti.


Son film olan ''Skyfall'' ile birlikte İstanbul üçüncü defa James Bond filmlerine sahne oluyor.










Takvim

Jennifer Nicole Lee Dövmesini göstermek için....



Dövmesini göstermek için...


ABD'li manken ve fitness eğitmeni Jennifer Nicole Lee, yarattığı mucizeyi gözler önüne sermekten çekinmiyor.


İkinci oğluna hamile kaldığı dönemde 90 kiloya kadar çıkan 36 yaşındaki Jennifer Nicole Lee, kısa sürede forma girdi.
Sıkı bir diyet ve beslenme programıyla 31 kilo veren Jennifer Nicole Lee, artık eskisinden çok daha formda görünüyor.
Lee önceki gün Beverly Hills'te alışverişe çıktı. Derin sırt dekoltesiyle dikkat çeken bir elbise giyen Lee'nin dövmeleri de gözlerden kaçmadı.
Lee, yüksek topukları ve elbisesiyle hem ne kadar formda olduğunu hem de dövmelerini gözler önüne sermek ister gibiydi. Gösteri dünyasındaki dövme tutkunu tek ünlü Lee değil... Dövme özellikle kadın ünlüler arasında çok yaygın. Ünlü güzeller özenle seçtikleri bu dövmeleri göstermek için giysilerini de ona göre seçiyorlar.
















Posta

Rihanna'dan ilginç açıklama (S&M) İZLE!!




Yeteri kadar seks yapamadığını belirten ünlü şarkıcı, “Yatak odasında aktif değildim ve bu da müziğime yansıdı” ifadelerini kullandı. 


Rihanna’nın, S&M (Sex and Masturbating) şarkısı tartışma yaratmıştı. 

İŞTE O SÖZLER

"Na, na, na
Hadi, hadi, hadi Kötü olabilirim ama o işi yaparken iyiyim
Havada seks kokusu var, aldırmıyorum
Sopa ve taşlar kemiklerimi kırıyor
Ama zincir ve kırbaçlar beni heyecanlandırıyor"


M&S (Sex and Masturbating) VİDEO İZLE!!




        






Posta

Özçivit ve Çapa dudak dudağa




Burak Özçivit ile Ceylan Çapa, önceki akşam gittikleri Akaretler’deki kulüpte aşk tazeledi.

İşletmeciliğini Ceylan Çapa'nın kardeşi Emre'nin yaptığı mekandaki görüntü alma yasağına güvenip son derece rahat davranan çift, dans pistinde uzun uzun öpüştü.


Gecenin sonunda Özçivit, sevgilisini taksiyle evine bıraktı.









Sabah

Ayşe Özyılmazel:Pişman değilim




Evliliğini anlattı!



10 ay önce evlenen Ayşe Özyılmazel ile Ali Taran çifti boşandı. Sürpriz bir şekilde başlayan ve biten ilişkinin ardından Ayşe Özyılmazel duygularını köşe yazısında dile getirdi.


İşte Özyılmazel'in o yazısı:


Hayallerin umutların zamanı...
Anladım ki hayat oyunmuş.
Şöyle bir oyun mesela; kaçtığın her şeyin seni kovaladığı bir oyun.
Ya da korktuğunun, korkuna inat başına geldiği bir oyun.
Çok istemek, altını biraz fazla çizmek, direnmek cızzz yakıyormuş bu oyunda. Anında canın gidiyormuş.
O canlar gide gide, yana yana büyüyormuşsun sen de.
Bir yıl önce bu tarihte, oturduğum bu masanın başındayım yine. Kaderim kürkçü dükkanım mı ne?
O zaman soranlara şöyle derdim; "Asla evlenmem, Allah korusun".
Peki ne yaptım? İlk 'merhaba'dan sonra iki haftada evlenmeye karar verdim.
Kalbimi seveyim.Yok yok içinde bir gram ironisi yok, gerçekten seveyim.
Ben böyleyim. Kalbim nereye, varım yoğum oraya...
'Güçlü kadın' denenlerdendim ama sevgiye, şefkate, korunmaya deli gibi açtım aslında. Çocukluk işte. Bazı yaralar kapanmıyor işte.
Kendi kendime yetmeyi, önce kendimi sevmeyi, başkaları beni sevmese de değerli olduğumu henüz bilmiyordum yani.
Saçımı okşayacak bir el içindi tüm kavgam.
Sevdim. Çok, çok, çok sevdim. İşte buraya yazıyorum; hiç pişman değilim. Bugün olsa aynısını yapardım, kalbimin sesinden başkasını duymazdım.
İstedim. Çok istedim. Ailem olsun istedim. İnanmak istedim. Güven duygusunu hissetmek istedim.
Olmadı. Hiç ilgim ve de bilgim olmayan senaryoların baş kahramanı ilan edildim. Çok konuştular. Çok ağladım. Çok yaraladılar. Çok sustum.
Oysa car car car konuşur, herkese laf yetiştirirdim eskiden. Belki de susmayı öğrenmekti imtihanım kim bilir.?..
Sabretmeyi öğrenmek... Kendini savunmaktan vazgeçmek... Dua etmeyi ve şükretmeyi bilmek... Sessizliği kabullenmek.
Dokuz ay geçti. Evliydim.
"Evlilik nedir?" diye sorsanız, verecek bir cevabım yok. Çünkü ben evlilikten hiçbir şey anlamadım.
Üç oda bir salonda tek kişilik performanslardan ibarettim. Seyircim de alkışlayanım da olmadı.
O da fazlasıyla kırıktı, hala tam bilemiyorum ama karışıktı. Konuşmadı. Gülmedi. Saçımı okşamadı. Kapandı, açılamadı.
O, iyi biriydi. Eminim güzel şeyler istemişti ama izin çıkmadı. Ne yapsam olmadı.
İşin aslı; hayata bakış açımız, dünya duruşumuz birbirine uymadı. Ve yolun sonuna geldik. "Kalbimle çıktığım yolun sonuna aklımla geldim" de diyebiliriz.
Eee ne yapacaksın; kalbin sesi soluğu kesilince akıl galip geliyor nihayetinde.
Madem yazıyorum, bir daha söylemek isterim ki kayda geçsin; Ben onu çok sevdim. Hiç pişman değilim. Onunla geçirdiğim üç mutlu gün için bile dokuz ay beklemeye, üzülmeye değerdi.
Kim üç mutlu gün görebilmiş ki şu hayatta?...
Şimdi bir gıdım daha büyümüş gibiyim. Kendimden hiç olmadığım kadar eminim. Huzurluyum. Umut doluyum. Yeniden başlıyor gibiyim. Sevgi doluyum ama başkası tarafından sevilmeye muhtaç değilim.
Bu konuyla ilgili başka bir cümle kuracak da değilim.
Artık bildiklerimin, beni ben yapanların, hayallerimin, arkadaşlarımın, şarkılarımın, yazılarımın, köpeğim Mini'nin, gülen yüzlerin, neşenin, sıcak kalpli dostların zamanı.
Allah izin verirse yeni hayatımı çok seveceğime inanıyorum.
Hakkımızda hayırlısını diliyorum.




Sabah

Gökhan Tepe- Söz İZLE!!





VİDEO İZLE!!

                          

28 Nisan 2012 Cumartesi

Demet Akalın Erdem Kınay Rota İZLE!!




VİDEO İZLE!!


         





.

Gökçe Ne Yapardım Bilmem İZLE!!



VİDEO İZLE!!!



         




.

Sıla Tam da bugün İZLE!!




VİDEO İZLE!!


                              






.

Hakan Altun (ft) Yıldız Tilbe Ruh İkizi İZLE!!




VİDEO İZLE!!


          





.

Işın Karaca Ben insan değilmiyim. İZLE!!



VİDEO İZLE!!


        





.

27 Nisan 2012 Cuma

Takipçi'den Demet'e seneye kiminle evleneceksin cevap.....



"Ebenle evleneceğim"



Okan Kurt'la nikâh masasına oturan Demet Akalın, iki gündür Twitter'da ti'ye alınıyor. Twitter'da "Seneye kiminle evleneceksin?" diye soran takipçisine sinirlenen Akalın, ilginç bir yanıt verdi.


Düğününün tüm ayrıntılarını Twitter'da paylaşan Akalın'a dün bir kullanıcı, "Seneye kiminle evleneceksin?" diye sordu. Çok sinirlenen ünlü şarkıcı, mesajı atan kişiye, "Ebenle" diye cevap verdi.

İşin daha ilginç yanı ise sosyal medyada yapılan yorumlarda yapabilir diye yorumlar yapıldı.

Fenerbahçe hayaline doğru koşuyor.




Derbi maçta Galatasaray'ı 2-1 yenerek şampiyonluk yarışında puan farkını eriten Fenerbahçe, yedek kadroyla çıktığı kupa maçında zorlanmadan sonuca gitti.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final mücadelesinde Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor engelini 2-0'lık skorla geçerek, adını finale yazırdı.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda sarı-lacivertli takımın gollerini 36. dakikada frikikten Semih Şentürk ve 58. dakikada Issiar Dia kaydetti.

Alex, Sow, Emre gibi aslarından yoksun mücadele eden Kanarya, aynı zamanda Pazar günü Süper Final'de oynayacağı Beşiktaş maçı öncesi moral buldu.

Tarihinde 13 kez final oynamasına rağmen 29 yıldır Türkiye Kupası'nı müzesine götüremeyen Fenerbahçe, Eskişehirspor'u 3-0'la eleyen Bursaspor ile şampiyonluk için karşılaşacak




Hürriyet

26 Nisan 2012 Perşembe

Ali Taran Ayşe Özyılmazel çifti boşanmaya karar verdi.




Ayşe Özyılmazel boşanma davası açtı!


Bir yıl bile geçmeden çok konuşulan evlilik çatırdadı. Erol Köse twitterdan müthiş gelişmeyi bakın nasıl duyurdu.


Bodrum’da görkemli bir düğünle evlenen Ali Taran ve Ayşqe Özyılmazel’in boşanmaya karar verdiği ortaya çıktı.

Şok iddiayı ilk duyuran Erol Köse oldu.

Erol Köse Ayşe’nin Bakırköy 2. Aile mahkemesinde boşanma davası açtığını yazdı.

İŞTE EROL KÖSE’NİN TWİTTERDA DUYURDUĞU O GELİŞME..

Flash flash yılın bombasini açikliyorum mutlu evlilik 1 yılı bile dolduramadan bitti...... TÜM MEDYAYA FARK ATARAK DUYURUYORUM !!!!

HERKES UYUDU @drerolkose YAKALADI AYŞE ÖZYILMAZER ALİ TARAN’ A. BAKİRKOY 2. AİLE MAHKEMESİNDE BOŞANMA DAVASI AÇTI

ALİ DE AYŞE DE DOSTUMDUR BENCE HAYİRLİSİ OLDU O GEMİ SU ALİRDİ BATARDİ ARKADAŞİM AMA KAYİRAMAZDİM






sacitaslan.com

Buğra Gülsoy: Evlerimiz ayırdık ama





Buğra Gülsoy, eşi Burcu Kara'yı 'Kuzey Güney' dizisindeki rol arkadaşı Bade İşçil ile aldattığı iddialarına cevap verdi.


BUĞRA GÜLSOY'UN AÇIKLAMASI

Son haftalarda eşim ve benim hakkımda yapılan gerçekle alakası olmayan; eşimi, beni ve üçüncü şahısları  itham altında bırakan asılsız haberlerden dolayı derin üzüntü  duymaktayım.

Benim başka bir eve taşındığım, evlerimizi ayırdığımız doğrudur. Yine altını çizerek söylemek isterim ki; iki taraf içinde aldatma gibi bir olay söz konusu bile değildir.

Kamuoyunu özel hayatımla ilgili meşgul ettiğimden dolayı şahsım adına özür diler, saygılarımı sunarım.






.Hürriyet

Fatih Ürek Kırkpınar'a talip



Fatih Ürek Kırkpınar Ağası olmak istiyor.

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, ''Sanatçı Fatih Ürek'in bu sene Kırkpınar güreşlerinde ağalık ihalesine girmesi söz konusu'' dedi.

Sedefçi, Edirne Belediye Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta bir televizyon kanalında Fatih Ürek'le programa katıldığını, programın ardından Ürek'le Kırkpınar ağalığı konusunda görüştüğünü belirtti.

Fatih Ürek'in daha önce de Kırkpınar ağası olmak istediğini ifade eden Sedefçi, ''Geçen gün Fatih Ürek'le bir programa katıldım. Geçmiş yıllarda Kırkpınar ağası olmak istiyordu. Hala isteyip istemediği konusunda bilgi aldım. O da bana 'bu sene olabilir hatta sizinle görüşmeye gelebilirim' dedi. Fatih Ürek'in bu sene Kırkpınar güreşlerinde ağalık ihalesine girmesi söz konusu'' diye konuştu.
 
Başkan Sedefçi, bir gazetecinin ''İş adamı Ali Ağaoğlu'na teklifte bulunacak mısınız?'' diye sorması üzerine, şunları söyledi:

''İş adamı Ali Ağaoğlu veya Türkiye'deki güçlü holding patronları fark etmez. Onları Kırkpınar'da misafir etmekten şeref duyarız. Ağa olmasınlar, onları misafir ederiz ama Ağaoğlu gibi birisinin Kırkpınar ağası olmasından büyük mutluluk duyarım. İnşallah bu sözlerimizi duyup Edirne'ye gelirse mutlulukla karşılarız.





A.A

Galatasaray-Fenerbahçe koreografi VİDEO İZLE!!


 


VİDEO İZLE!!!

                           
                            




.

Florya'da müthiş çoşku VİDEO İZLE!!




VİDEO İZLE!!

                             

Demet Akalın kına gecesi fotoğrafları



Çırağan Sarayı'nda Okan Kurt ile muhteşem bir törenle dünya evine giren Demet Akalın, dün akşamCahide'de kına gecesiyaptı. Demet Akalın kına gecesinde yine gelinlik giydi. Kına yakılırken ise zılgıt çekildi. 

Demet'in kınasına Ece Erken, Seren Serengil, Alişan, Hande Yener, Deniz Seki, Esra Erol, Esin Övet ve daha pek çok arkadaşı katıldı.







İŞTE FOTOĞRAFLAR















.Sabah

7 Türk Filmi Mayıs'ta vizyonda





Sinemaseverler için Mayıs ayı bereketli geçecek. Birçok filmin vizyona gireceği önümüzdeki ay seyirci yedi yeni Türk filmiyle buluşacak. Çoğu, seyirciyi güldürmeyi amaçlayan filmler, iddialı konuları ve zengin oyuncu kadrolarıyla dikkat çekiyor...


Mayıs ayı Türk sineması açısından hareketli geçecek. Dördü komedi olmak üzere tam yedi Türk filmi; 'Vücut', 'Can', 'Ateşin Düştüğü Yer', 'Öz Hakiki Karakol', 'İkizler Firarda', 'Komik Bir Aşk Hikayesi' ve 'Sağ Salim' Mayıs ayında seyirciyiyle buluşacak. Böylece bu yıl gösterime giren Türk filmi sayısı da 27'ye ulaşacak. Ayrıca 'Anadolu Ateşi' gösterisinin üç boyutlu film versiyonu ile Yılmaz Erdoğan, Beren Saat gibi Türk oyuncuların rol aldığı, İranlı yönetmen Bahman Ghobadi'nin yönettiği 'Gergedan'ın Son Şiiri' de Mayıs'ta gösterime girecek filmler arasında.

İKİZLER FİRARDA

11 Mayıs'ta vizyona girecek olan 'İkizler Firarda', seyirciyi güldürmeyi hedefliyor. Yusuf Güven ve Necmi Yıldırım'ın yönettiği filmde Cengiz Küçükayvaz, Sinan Bengier, Sümer Tilmaç, Haldun Boysan ve Selahattin Taşdöğen'in yanı sıra Seda Sayan, Oya Aydoğan ve Tarık Mengüç oynuyor.

ÖZ HAKİKİ KARAKOL

Leyla ile Mecnun' dizisinin 'Erdal Bakkal'ı Cengiz Bozkurt'un başrolünde oynadığı 'Öz Hakiki Karakol', 18 Mayıs'ta vizyonda... Film; kısa yoldan zengin olma hayaliyle yanıp tutuşan gençlerin, birden kendilerini çakma bir köy karakolunda polis olarak bulmasıyla başlayan komik olayları anlatıyor. İbrahim Güler'in yazıp yönettiği filmde Cengiz Bozkurt, Emin Maltepe, Oktay Gürsoy ve Serkan Genç rol alıyor.

CAN

Geçtiğimiz yıl Antalya Film Festivali'nde 'Seyirci Ödülü'nü kazanan ve Şubat ayında Amerika'da gerçekleşen Sundance Film Festivali'nden 'Jüri Özel Ödülü' ile dönen 'Can', 11 Mayıs'ta vizyonda... 'Fetih 1453'ten dolayı seyirciyle buluşmasını erteleyen film; illegal yoldan evlat edinen bir çiftin dramını anlatıyor. Raşit Çelikezer'in yönettiği, Selen Uçer ve Serdar Orçin'in rol aldığı film; aile olmanın ve çocuğun aile için öneminin altını çiziyor.

VÜCUT

Hatice Aslan'ın bir porno oyuncusunu canlandırdığı 'Vücut', 4 Mayıs'ta vizyona girecek. Mustafa Nuri'nin ilk uzun metrajlı filmi olan 'Vücut' dünya prömiyerini 2011 Montreal Film Festivali'nde yaptı. 2011 Adana Altın Koza Film Festivali'nin yarışma bölümünde seyirci karşısına çıkan film; 'En İyi Kadın Oyuncu', 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' ve 'Umut Veren Genç Erkek Oyuncu' ödüllerini aldı. 2011 Uluslararası Kerala Film Festivali'nde de 'En İyi Film' kategorisinde yarışan 'Vücut', insanın bedeniyle olan ilişkisini; eski bir porno film oyuncusuyla, bir genç arasındaki aşk üzerinden anlatıyor.

SAĞ SALİM

Ersoy Güler'in yönettiği 'Sağ Salim'; hayatını kamyonetiyle köyden kasabaya mal götürerek kazanan 'Salim'in, kimsesiz birinin cenazesini Mersin'den Sivas'a ücretsiz götürmeyi kabul etmesiyle başlayan olayları anlatıyor. Filmde Burçin Bildik, Fulya Zenginer, Murat Akkoyunlu, Alper Saldıran rol alıyor. 'Sağ Salim'; 'Güldürürken öldüren, öldürürken güldüren film' sloganıyla 18 Mayıs'ta vizyona girecek.

KOMİK BİR AŞK HİKAYESİ

11 Mayıs'ta vizyona girecek olan 'Komik Bir Aşk Hikayesi'nin yönetmeni Cüneyt Yosulçay. Yapımın senaryosu ise filmde 'Atilla' karakterini canlandıran Aydoğan Temel'e ait. Temel'e filmde Arzu Yanardağ, Zeynep Gülmez, Ercüment Balakoğlu ve Selahattin Taşdöğen eşlik ediyor. Film; bir rahatsızlık sonucu görme duyusunu yavaş yavaş kaybeden 'Atilla'nın kendisine bakacak birini bulma hikayesini anlatıyor.

ATEŞİN DÜŞTÜĞÜ YER

Daha önce vizyon tarihi 9 Mart olarak açıklanan, fakat 'Fetih 1453'ten dolayı gösterimi ertelenen 'Ateşin Düştüğü Yer', 4 Mayıs'ta vizyonda. İsmail Güneş'in yönettiği, Hakan Karahan, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Elifcan Ongurlar'ın rol aldığı film, gerçek bir hikayeden yola çıkıyor. Bir babanın dramını anlatan film, duygusal sahneleriyle izleyiciyi gözyaşına boğacak.






Sabah

Burak Yılmaz Galatsaray yolunda





Burak Yılmaz'ın üst üste Galatasaray'lı futbolcularla görüntülenmesi, akla Burak Galatasaray'a mı gidiyor sorusunu getiriyor.


Görüntülendiğini farkeden Burak, apar topar restoranı terketti. Yıldız oyuncu derbide zor Trabzonspor'un, F.Bahçe ile oynadığı maçta burnu kırılan Burak Yılmaz, bu aralar İstanbul'u mesken tuttu. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş'a karşı oynamayan ligin en golcüsü Burak Yılmaz, İstanbul'da dostlarıyla hasret giderdi. Önümüzdeki sezon için G.Saray'la anlaştığı iddia edilen Burak Yılmaz'ın, en yakın dostu Selçuk İnan'la önceki gün Etiler'deki Nusr-Et Lokantası'nda görülmesi farklı yorumlara neden olmuştu. Lokantada Volkan Demirel ve eşi Zeynep de vardı ve üçlü, ayak üstü sohbet bile etmişti.

 Burak'ın G.Saraylılar'la yakınlığı bununla da sınırlı kalmadı. Sis yüzünden uçak seferlerinin iptal edilmesi nedeniyle Trabzon'a dönemeyen Burak Yılmaz bu kez İstinye Park'taki Masa restoranda diğer G.Saraylı oyuncularla görüntülendi.

DÜN İDMANA ÇIKAMADI.

Galatasaray' kadroya giremeyen Ayhan ve Gökhan Zan ile dizi oyuncusu Tolga Sayışman'la yemek yiyen Burak Yılmaz, basın mensuplarının kendisini görüntülemesinden rahatsız olup mekandan uzaklaştı. Sakatlığı tam olarak geçmeyen Burak'ın bu haftaki Trabzonspor-G.Saray maçında da forma giymesi zor. Golcü futbolcu, bu konuda kendisine sorulan sorulara, 'Ben de oynayıp oynamayacağımı bilmiyorum' cevabı vermişti. Genç golcü dünkü Trabzonspor idmanında da yer almadı.





Milliyet